Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Subota 30.08.2014.
13:50
Beta A
Predsednik Poljske Bronislav Komorovski apelovao je da Evropa i Berlin uvide da politika ljubaznosti i ustupaka Rusiji i njenom predsedniku Vladimir Putinu ne vodi nikuda, izvuku pouke iz istorije i Drugog svetskog rata i zaustave Rusiju u pokušaju da obnovi imperiju.
Subota 30.08.2014.13:52
Majmune, da Rusi pokusavaju da obnove imperiju ne bi tvojoj zemlji Poljskoj i mnogim ostalim drzavama da ne nabrajam slobodu dali. Tvoja Rusofobija je samo tvoja mrznja prema Rusiji, koju ti Zapad podupire u ledja.
Subota 30.08.2014.14:03
Sotona svoje namjere i svoje grehe pripisuje svom protivniku! Hitler je rušio Jugoslaviju a sada je četvrti rajh i njegove marionete to ostvarile. fašistički program ostvaruju demokrate.
Subota 30.08.2014.15:16
FAŠISTA!!! Svi koji se prave ludi i ne vide kolika se nepravda sprema Rusiji od strane Amerike i njenih satelita u EU, počev od Ukrajine i desnog sekrora su honorarni službenici SAD! Po njima bi trebalo Rusija da pusti da joj ubijaju građane neki divljaci i plaćenici Amerike? Prošlo je vrijem Amera kada su mogli svakoga da maltretiraju i ubijaju bez odgovornosti, kao što su nas unakazili i unizili!!!
Subota 30.08.2014.14:32
Pa sto ih Vatikan ne pozove da ne misle tako o svojoj hriscanskoj braci? Nema li tu asocijacije sa katolickim klerom u Hrvatskoj? U Poljaka je slovenstvo razvijeno. Tko ga blokira? Tko ga je blokirao pre Katinske sume? Kad ne moze drugacije onda jezuitski agenti na terenu doteravaju situaciju....
Subota 30.08.2014.14:04
Nikad manjak americkih podrepasa. Muka je vise slusati ove maloumnike iz cijih usta izlazi podla i maloumna americka propaganda koja na silu hoce da vojno okupira druge drzave pod izgovorom od opasnosti od Rusije.
Subota 30.08.2014.14:17
"Dobili smo Nemce kakve smo hteli. Miroljubive i dobronamerne prema svetu. Poslednje godine pokazale su da možemo i da ih volimo". Niko vam ne brani da ih volite. A da ja vas Poljake nesto pitam: postoji li jos uvek konclogor Ausvic, ja mislim da postoji.Neka je pokoj dusi svima koji su tamo ostavili zivote. Nemojte nikad zaboraviti, da su Ausvic, Mauthauzen...napravili Nemci, a vi ih molite i volite do mile volje. Narod koji zaboravi svoju proslost, tesko ce imati svoju buducnost. Svo zlo koje se nadvilo nad EU dolazi iz Amerike i Engleske, a ne iz Rusije.
Subota 30.08.2014.14:37
Ne zaboravi da je 66000 hiljada Poljaka bilo na Istocnom frontu evidovano imenom i prezimenom tokom predaje. Sta je s nepopisanim, nepredanim katolickim fanaticima? Protestanti su sredjeni, jos treba da se srede pravoslavaci ekumenizmom, kako bi papica bio zadovoljan. U Poljaka ne znas da li je bolji konzervativni Kacinjski koji pljuje i po Rusima , ali i Nemcima, ili ovi socijademokrati?
Subota 30.08.2014.15:02
Не треба заборавити ни да су били савезници још од 34-те, када је Пилсудски потписао пакт о ненападању са Хитлером, активно су комадали Чешку са Немцима... Па када су им после други неки показали да ничија није светлела до зоре они нашли да се буне и негодују о некој тобожњој неправди према њима.
Subota 30.08.2014.15:41
Sutilo se radi bratstva i jedinstva. Valjda ce i nama da dodje iz dup...ta u glavu kao i Rusima. Papstvo je stvorilo Turke, stvorilo mrznju izmedju slovenske brace i dok ono ne bude pokoreno nema nista od primirja izmedju. Ekumenizam je pobeda Vatikana i nad pravoslavljem i nad protestantizmom. Ponavljam se, uglavnom radje s postenim Arapima da se radi i daje logistika. Imaju oni sa njima dosta sta da popricaju. Mislim da ce da vidimo rasplet na pokusaj pomirenja sa alpinidima vrlo brzo, cim Rus prihvati igru sektasa za svoju korist. Jevreji nece da omanu.
Subota 30.08.2014.16:09
Ako Nemac ne nastavi da igra na dva fronta i otkaci Rusiju, Rusiji ne ostaje nista drugo nego da onda EUrobiju pusti niz vodu. (Francuska je blokirana cionistima dok Le Pen ne uzme vlast.) Ono sta su im vec njihove gazde namenile, ukoliko se ne maknu od Rusije. I Rusi i Ameri su sposobni unistiti EUroblje. Isto je i sa Turskom. Ukoliko se Nemci ili Turci (ovde mislim na politicare, ne politikante) odluce samo na jednu stranu, po cenu lazi i obmana kao sta rade ljudi postavljeni od EK politbirroa, tipa Barozo, Van Rompej ili Eston, treci svetski rat iz indirektne ulazi u direktnu fazu.
Subota 30.08.2014.15:39
не попуштајте швабе,изгинуше ми сви пољаци кољачи и снајперисти у редовима наци-фаланги кијевске хунте,тако треба да гласи наслов
Subota 30.08.2014.17:14
Ovaj Poljak je stvarno zaboraviji istoriju. Da nije bilo Rusa danasnja Poljska i Poljski narod nebih ni ostojali. Hitler bih ih sve potamanio.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)